FLOOS bloemendemonstraties en workshops tijdens Fleuramour

Workshops en demonstraties van FLOOS

Neem deel aan de workshops en demonstraties van FLOOS

Wil je zelf aan de slag met bloemen en botanische materialen? Het internationale floristenteam van FLOOS organiseert workshops en demonstraties tijdens Fleuramour in Alden Biesen.

FLOOS is een internationaal platform dat bekend staat om zijn talrijke bloemenrecepten en -ideeën van de meest gerenommeerde floristen ter wereld. Tijdens Fleuramour organiseert FLOOS tal van demonstraties en workshops. Een grote meerwaarde voor iedereen die houdt van bloemstylen en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren!

Demonstraties – gratis, elke dag doorlopend

Elke dag van 10:00 tot 18:00 uur kan je gratis demonstraties bijwonen van het internationale team FLOOS. Deze vinden plaats op het zogenoemde Buitenhof, op het grasperk voor de kerk van Alden Biesen.

Kijk en leer van de meesters bloemstylisten! Deelnemende floristen zijn onder meer Alex Segura, Frédéric Dupré, Max Hurtaud en Pere Padrós.

Workshops – betalend, inschrijving ter plaatse

Ga je liever zelf aan de slag? FLOOS geeft workshops aan kleine prijsjes. Een uitzonderlijke kans om een keer zo’n workshop mee te pikken.

1) WORKSHOP ‘TECHNIEK’
Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september | 11:30 uur

Wat? Tijdens deze les ga je aan de slag met verschillende materialen en leer je hoe je een structuur kunt maken. Er worden daarbij nog geen bloemen gebruikt, om volledig te focussen op de techniek.

  • Duur: 1 uur
  • Prijs: € 20

2) WORKSHOP ‘FLORAL DESIGN’
Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september | 15:30 uur

Wat? Tijdens deze les maak je een volledig afgewerkt ontwerp met een structuur en bloemen. Daarbij word je begeleid door internationale floristen van het FLOOS gezelschap.

  • Duur: 1,5 uur
  • Prijs: € 25

De workshops vinden plaats in een aparte ruimte op het kasteeldomein van Alden Biesen.

Je hoeft niet vooraf in te schrijven voor deze workshops. Inschrijven kan ter plaatse, aan de FLOOS stand bij de demonstraties. Daar geven de floristen je graag meer uitleg over de workshops.

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: