Doe mee aan wedstrijd #FreestyleFreesia

Breng de Freesia ‘Back to the future’!

De Freesia stond lange tijd bekend als een ouderwetse bloem, maar is hard bezig aan een comeback. Met de #FreestyleFreesia beweging maken we de Freesia toekomst-proof. Hoe zien Freesiaboeketten of bloemwerken er in de toekomst wat jou betreft uit?

Laat het zien! Kom op donderdag 26 september 2019 naar de #FreestyleFreesia booth en freestyle ter plekke met Freesia’s die ter beschikking worden gesteld door de Freesiakwekers van Royal FloraHolland. Bijmaterialen (vegetatief en OASIS® steekschuim) zullen ook worden verzorgd.

Deel jouw idee voor een commerciële en frisse, spannende, gekke of vernieuwende toepassing met Freesia (boeket of bloemstuk). In samenwerking met Flower Factor maken we een videoclipje tijdens het freestylen en zetten het eindresultaat op foto.

De #FreestyleFreesia designs worden tentoongesteld tijdens Fleuramour in zaal Reuschenberg en naderhand gepubliceerd (fotografie en video’s) op de sociale mediakanalen van Flower Factor en Fleur Creatif Magazine, voorzien van de naam/tag van de desbetreffende bloemist. Een mooi internationaal platform om je skills op te laten zien!

De beste drie #FreestyleFreesia designs worden tijdens Fleuramour beloond met een cadeaubon van Booking.com ter waarde van 100 euro en een mooie vaas van Hakbijl.


Wedstrijdreglement:

– De wedstrijd staat open voor creatieve bloemisten.

– Het #FreestyleFreesia design bestaat voor tenminste 75% uit Freesia’s.

– Het #FreestyleFreesia arrangement moet binnen 30 minuten gemaakt worden.

– Je geeft ter plekke via een formulier toestemming voor publicatie van je werk op de kanalen van Flower Factor en Fleur Creatief.

– Flower Factor maakt van +/- 7 deelnemers een korte video van de #FreestyleFreesia sessie voor publicatie. Van de overige deelnemers wordt het werk gefotografeerd.
– Flower Factor fotografeert alle eindresultaten, eveneens voor publicatie.

– Flower Factor noemt de desbetreffende maker van het design en tagt waar mogelijk

– De winnaars worden op vrijdag 27 september op Fleuramour bekendgemaakt (ze worden gejureerd door een vakjury).

De #FreestyleFreesia stukken zullen worden beoordeeld op:

  • originaliteit / inspiratie voor de bloemist
  • de mate waarin het commercieel is
  • de mate waarin het past in het thema ‘Back to the Future’ (futuristisch, vernieuwend)
  • het hebben van een goede watervoorziening (de creatie wordt tijdens de ganse duur van Fleuramour tentoongesteld)
  • de gestelde tijdslimiet van 30 minuten

Praktische informatie:

– De #FreestyleFreesia dag is op donderdag 26 september 2019 in de zaal Reuschenberg. Na inschrijving krijg je een tijdsvak waarin je kunt komen freestylen!

– De Freesia’s en vegetatieve bijmaterialen worden aan de deelnemers ter beschikking gesteld door de Freesiakwekers van Royal FloraHolland

– Hakbijl stelt een vaas ter beschikking voor een boeket of een schaal als je kiest voor een arrangement.

– Deelnemers mogen ook eigen materialen meenemen en gebruiken.

– Deelnemers mogen thuis een structuur voorbereiden, maar moeten er rekening mee houden dat de creatie commercieel moet blijven.


Prijzen:

– Publicatie van je werk op de websites, Facebookpagina, YouTube kanaal en Instagram account van Flower Factor en op de Facebookpagina en Instagram van Fleur Creatif magazine en van de drie winnende boeketten in Fleur Creatief magazine.

– cadeaubon van 100 euro van Booking.com en een vaas van Hakbijl


Heb je nog vragen?

Stuur ons dan zeker een mail: [email protected] (hoofdredactie Fleur Creatief).

Doe mee aan wedstrijd #FreestyleFreesia
Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: