NIEUW: Beland met VR-bril in virtuele bloemenwereld

Computergames en virtuele werelden, je zou ze niet meteen linken aan bloemen. Toch gaan ze verrassend goed samen. Virtual Secret is een bedrijf uit Geel (Antwerpen) dat zich specialiseert in Virtual Reality games en ze komen naar Fleuramour!

Virtual Secret op Fleuramour

Maar wat heeft virtual reality nu met bloemen te maken? Goede vraag, het entertainmentbedrijf zal bezoekers laten kennismaken met zijn werking en met de virtuele wereld via VR games in het thema van Fleuramour. Spannend!

Benieuwd naar de werking van Virtual Secret of wil je graag zelf een VR game uitproberen? Bezoek dan zeker hun stand op Fleuramour en word meegevoerd naar een virtuele bloemenwereld.

Wat is Virtual Secret?

Virtual Secret is dus gespecialiseerd in allerlei virtuele games zoals een Virtual Reality Escape Room. Los samen met je vrienden een reeks puzzels en raadsels op en ontsnap uit de imaginaire wereld. Naast de Escape Room heeft Virtual Secret ook andere games. Ben je benieuwd naar hun aanbod? Neem dan zeker een kijkje op hun website en Facebookpagina of bekijk de video hierboven.

Winactie!

Met dank aan Virtual Secret kunnen we een leuke winactie weggeven! Houd zeker onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

NIEUW: Beland met VR-bril in virtuele bloemenwereld
Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: