Fleuramour verrast met Fleur Floral Fashion in september 2021

Je leest het goed: Fleuramour 2021 gaat door! In afwachting van de spetterende 25ste verjaardag in 2022 verrassen we je nu al met een coronaveilige editie. Kleiner en beperkter en voor deze editie onder een andere naam, maar daarom niet minder oogverblindend dan andere jaren. Fleur Floral Fashion wordt het meest betoverende bloemenfestival van 2021! Ontdek hier wat je kan verwachten.

Bloemenpracht in de landcommanderij van Alden Biesen

Vijf dagen lang toveren we de landcommanderij van Alden Biesen om tot een waar kunstwerk.

Je bezoek start met een wandeling door de Engelse tuin die je tot bij de grote toegangspoort aan de achterzijde van het kasteel brengt. Wanneer je het domein betreedt, word je verrast door prachtige bloemencreaties in en rond het kasteel. Op de grote brug waan je jezelf in een florale sprookjeswereld.

Thema: ‘A Castle Deserves Art’

Het thema ‘A Castle Deserves Art’ spreekt voor zich. Dit jaar leggen we de lat extra hoog op artistiek niveau.

We dompelen je onder in een wereld van mooie bloemenmixen, oogstrelende designstukken en kunstzinnige projecten. Laat je verrassen en droom weg bij meer dan 50 indrukwekkende florale kunstwerken.

Floral designs van lokaal en internationaal talent

Bloemendesigners uit België en Nederland zorgen voor kunstzinnige creaties in samenwerking met artiesten van over de hele wereld. Onder meer Tom De Houwer (België), Conny van der Westerlaken (Nederland) en Jimmy Englund (Zweden) zullen aanwezig zijn. Daarnaast werken heel wat buitenlandse floristen vanop afstand mee aan de ontwerpen.

Uiteraard zijn ook de teams van Fleur Creatief en [email protected] van de partij tijdens het bloemenfestival. Moniek Vanden Berghe en Rita Van Gansbeke laten hun creativiteit los op het thema kunst. Sören Van Laer en Aymeric Chaouche verbazen met romantische rozen. Andere vertrouwde namen zijn Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Martine Meeuwssen en Chantal Post.

Vrijdag is hoedjesdag! Doe je ook mee?

Op vrijdag 24 september is het hoedjesdag op Fleur Floral Fashion. Ben jij een creatieve bloemenliefhebber? Dan is dit helemaal voor jou!
Je ontwerpt de mooiste florale hoed met bloemen en/of planten en flaneert er trots mee door het kasteel. Elke bezoeker draagt een eigen, unieke creatie. Groot, klein, gek of geniaal? Alles kan, zolang je hoed maar verwijst naar het jaarthema ‘A Castle Deserves Art’.

Shoppen in de mooiste pop-up winkeltjes

In de Tiendschuur van het domein kan je leuke hebbedingen shoppen in tal van gezellige pop-up winkeltjes.

Na je bezoek aan Fleur Floral Fashion ontdek je ook op het Buitenhof nog heel wat mooie pop-ups. Bovendien geniet je er uren na met een lekker hapje en drankje op het terras. De perfecte afsluiter van een fleurig dagje uit.

Mis het niet, reserveer nu jouw tickets!

Wil jij er ook bij zijn op Fleur Floral Fashion van donderdag 23 tot en met maandag 27 september?
De bloemenexpo is elke dag geopend van 9.30 tot 19.30 u. en kan bezocht worden in tijdsloten van 2 uur.

Tickets zijn gelimiteerd en alleen online verkrijgbaar in voorverkoop.
Dit jaar is er geen ticketverkoop aan de kassa. Reserveer dus tijdig je tickets met tijdslot naar keuze.

Kan je er niet bij zijn tijdens Fleur Floral Fashion – Powered by Fleuramour?

Dankzij het I-Love-Fleuramour-Ticket kan je dit jaar ook thuis genieten van indrukwekkende florale designs. Het ticket geeft je toegang tot een exclusief digitaal overzicht van de laatste 10 edities van Fleuramour, met meer dan 1.482 pagina’s boordevol florale inspiratie. Meer info: www.fleuramour.be

Wie een ticket koopt voor Fleur Floral Fashion krijgt automatisch en gratis toegang tot het overzicht van de voorbije 10 edities van Fleuramour.

Perscontact

Contacteer Rosalie voor meer info of foto’s in HighRes

Rosalie Magriet | 014 286080 | [email protected]

Schuiven naar boven