Corona veiligheidsmaatregelen

COVID-19 | informatie voor onze bezoekers

Fleur Floral Fashion is een welgekomen alternatief voor het jaarlijks drukbezocht internationaal bloemenfestival Fleuramour. In afwachting van de spetterende 25ste verjaardag in 2022 verrassen we nu al met een coronaveilige editie.

We hechten het grootste belang aan de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers.
Hiervoor zijn er een aantal maatregelen getroffen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

MAXIMUM AANTAL BEZOEKERS PER DAG
We hebben de dagelijkse ticketcapaciteit van Fleuramour aanzienlijk verminderd om de sociale afstand te garanderen en de veiligste en best mogelijke ervaring voor u als bezoeker te realiseren. Om een maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online tickets te reserveren en het gewenste tijdslot aan te duiden.
Let wel: wie een datum reserveert, maar niet komt opdagen, kan zijn ticket niet meer op een latere datum inzetten. Het ticket wordt dan ongeldig gemaakt.

HOUD 1.5 M AFSTAND
Afstand houden is de boodschap! Bewaar minstens 1.5 meter afstand met de andere bezoekers en personeel. Deze regel geldt overal op het domein! We helpen je hieraan te herinneren door speciale aanwijzingslijnen op de grond. Er is voldoende plaats om een veilige afstand te bewaren.

HOUD JE AAN DE HYGIËNEREGELS
Moet je niezen of hoesten? Doe dit in je elleboogplooi. Snuit je neus in een papieren zakdoek en gooi deze onmiddellijk weg in een vuilnisbak. Was je handen regelmatig en grondig met zeep. Er is ontsmettingsmiddel voorzien op verschillende plaatsen. Ook staan de toiletten voortdurend onder toezicht en worden deze op regelmatige basis gereinigd en ontsmet.

MOND- EN NEUSBESCHERMING VERPLICHT IN DE GEBOUWEN
In navolging van het advies van de Nationale Veiligheidsraad is het momenteel verplicht om een mondmasker te dragen in de gebouwen.

COVID 19 SYMPTOMEN?
Bezoek ons niet indien u COVID-19-symptomen begint te vertonen.

We hopen dat deze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen vertrouwen en enthousiasme geven om Fleur Floral Fashion te bezoeken.

Schuiven naar boven