Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden

De verkoop van producten via cgconcept.fr wordt u aangeboden door de firma REKAD Produkties NV, de huidige algemene verkoopsvoorwaarden zijn die van REKAD Produkties NV.

Rekad Produkties NV | Geelseweg 47a, B-2200 Herentals | 014 286080 | BTW BE 0422.276.137 | RPR Turnhout


Tickets ter plaatse

U kunt kaartjes ter plaatse kopen. Tickets verstrekken op voorhand online te worden gereserveerd en aangekocht.

Online – e-tickets

Het is  niet verplicht  om de e-tickets die u ontvangt bij uw online bestelling, af te drukken. U kunt uw QR-code laten zien op uw smartphone.

U kunt betalen via bancontact, mastercard of visakaart.

Herroepingsrecht

Overeenkomstig artikel VI.53, 12° van het Wetboek van Economisch Recht is na betaling geen herroepingsrecht van toepassing.

Ticket

Uw ticket is alleen geldig voor de dag die erop staat aangegeven.

Het ticket moet op verzoek worden getoond. Het wordt noch teruggenomen, noch terugbetaald (naam in geval van verlies van diefstal), noch doorverkocht. Tickets mogen niet worden ontwikkeld door vooruitkocht. In het geval van een toepassing teruggaven Rekad Producties nv zich het recht voor de klant te vragen een bewijs voor de teruggave te tonen.

Om misbruik te voorkomen, moet elk verlies van elk ander probleem met betrekking tot de tickets zo snel mogelijk voor het evenement per e-mail ( [email protected] ) aan ons worden gemeld.

Aan de ingang worden afgedrukte versies van e-tickets van e-tickets op smartphones. De toegang tot het evenement wordt aan de eerste persoon die het origineel presenteert. Er wordt dus geen toegang aan wie een kopie presenteert.

Koop uw ticket niet op straat. Het is mogelijk dat het om een ​​​​vervalst ticket gaat. De toegang kan u op ieder moment worden geweigerd.

Koop uw ticket niet via tweedehands ticket- van veilingsites. De QR-code op tickets worden geweigerd, met als gevolg dat de tickethouder de toegang wordt ontzegd. 

Korting/promotie

Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Het bewijs van uw korting kan worden aangevraagd op het moment van uw aankoop of bezoek.

Onze groeps- en voordeeltarieven vindt u op de website. 

Wijzigen en/of annuleren van het evenement

Redenen buiten onze wil om kunnen aan de basis liggen van wijzigingen in het programma van het evenement. Die wijzigingen worden aangekondigd op elf website. In geval van annulering wordt u in de mate van het mogelijk schriftelijk (e-mail) op de hoogte gebracht. Wijzigingen geven geen tot terugbetaling van omruiling Tickets worden terugbetaald in geval van annulering. Is de coronacrisis dan wordt er niet terugbetaald maar ontvangt u een waardebon gelijk aan het betaalde bedrag. Dit is zo voorzien volgens het ministerieel besluit van 14 september 2020, waarvan de maatregelen verlengd zijn door het ministerieel besluit van 12 mei 2021. De waardebon kan worden gebruikt voor het nieuwe georganiseerde evenement.

Rekad Produkties nv en de organisatie van Val Saint Lambert hebben het recht op toegang tot het domein te ontzeggen om veiligheidsredenen.

We behouden ons ons evenement te annuleren van de toegang tot het evenement om het indisch we worden uitgevoerd door onvoorziene gebeurtenissen van overmacht, zoals (en zonder dat deze lijst volledig is) weersomstandigheden, stakingen, brand, waterschade, bijzondere maatregelen ingevoerd door de overheidsdiensten in het kader van de coronapandemie enz. 

Opening van het evenement

De deuren van het evenement gaan stipt open op het openingsuur. 

Plichten van de klant

De klant houdt zich aan de coronamaatregelen opgesteld door de organisatie.

In de gebouwen moet u een mondmasker dragen. De directie zich overzicht voor het recht als deze procedure wordt niet uitgevoerd.

De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraak.

Voorwerpen die een risico kunnen vormen voor de veiligheid van personen, kunstwerken van infrastructuur worden niet toegelaten.

Je mag fotograferen, filmen en opnames maken tijdens het evenement zolang dit voor eigen gebruik is. de kunstenaar/florist van het werk dit verwijderen. Hierbij mag echter nooit enige hinder voor andere bezoekers ontstaan. Hierbij dient ook rekening gehouden te worden dat niet iedereen wil gefotografeerd worden.

Foto-en videoshoots voor winstgevend zijn enkel mogelijk in afspraak met de verantwoordelijke van Rekad Produkties. Neem hiervoor contact op met [email protected].

Elke vervalt van tickets zal gerechtelijk vervolgd worden.

Honden (en andere huisdieren) zijn niet toegestaan ​​in de gebouwen, tenzij het een geattesteerde assistentiehond betreft.

De klant moet zich houden aan het gebruik van het huis en het bezoekersreglement, zowel van het evenement als van de landcommanderij van Alden Beisen.

Toegankelijkeid

Fleuramour – passion for Flowers is dmv verharde wandelpaden voor personen in een rolstoel en voor kinderwagens.

Aansprakelijkheid van de organisatie

Rekad Produkties nv is niet aansprakelijk voor schade, verlies van diefstal van persoonlijke eigendommen.

De aansprakelijkheid van Rekad Produkties nv is beperkt tot de dekking die voorzien is door verzekeringen.

Organisatie

Fleuramour – Passion For Flowers is een organisatie van Rekad Produkties, Geelseweg 47 B, B-2200 Herentals. RPR Antwerpen, Afdeling Turnhout. BTW BE 0422.276.137, Tel: 014 286080

Op deze algemene voorwaarden en op alle overeenkomsten tussen partijen is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing. Alle geschillen die behoren tot de uitvoering van de factuur in de zin van betalingsproblemen, behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken Antwerpen, afdeling Turnhout.

Schuiven naar boven