ACTIVITEITEN

Zoveel te doen

Kom en laat je verwonderen. Er is zoveel te zien en te doen dat je gemakkelijk een hele dag zoet bent op Fleuramour.

Magische Floral Tour

Op Fleuramour weet je niet waar eerst kijken. Romantische rozen, gracieuze lelies en 100 andere bloemensoorten slingeren zich een weg naar jouw hart, verwerkt in honderden unieke bloemencreaties van lieflijk klein tot waanzinnig groot. Het magische werk van 's werelds strafste bloemenkunstenaars.

Magic Moments

Je zal je ogen niet geloven. Op verschillende plaatsen in het bloemenparadijs zal de magie je pad kruisen. Is het niet de magie van de 150.000 bloemen die je hart in vuur en vlam zet, dan bots je wel op een of andere magische act.

Feeërieke Floral Show

Laat je overweldigen door bloemen, muziek en licht tijdens de vermaarde Floral Show. Hier vliegen de ooh's en wauw's in het rond eens de modellen hun mooiste bloemenoutfit aantrekken. Voor fashionista's, bloemenliefhebbers & gelegenheidsbezoekers.

Pop-Up Markt

Jaar na jaar is-ie groter geworden zodat hij nu een attractie op zichzelf is. De Fleuramour Pop-Up Markt voert je langs een honderdtal kraampjes met de mooiste en lekkerste koopwaar. Van juweeltjes & textiel over home decoratie & groenmateriaal tot heerlijke delicatessen.

Food & Drinks

Van een smakelijk driegangenmenu tot een lekker vieruurtje. Op Fleuramour kan je de innerlijke mens sterken. Voor de snoepers is er onderweg zoete vruchtencocktail. Of zwicht jij voor hartige kaneelkoek?

Live action

Hoe ontstaan zo'n magische bloemencreaties? Experts lichten een tip van de sluier tijdens de demos 'floral art'. Professionele floral designers kunnen zelf de handen uit de mouwen steken tijdens de Fleuramour workshops. Wel even inschrijven.
Schuiven naar boven