ACTIVITEITEN

Zoveel te doen

Kom en laat je verwonderen. Er is zoveel te zien en te doen dat je gemakkelijk een hele dag zoet bent op Fleuramour.

Floral Tour

Wandel tussen 150.000 bloemen verwerkt in honderden unieke bloemencreaties. Een huzarenstuk door 400 van 's werelds strafste bloemenkunstenaars.

Hoedjesparade

Vrijdag 23 september is het Hoedjesdag. Bezoekers paraderen met hun zelfgemaakte bloemenhoed. Kijk je liever toe? De parades gaan door om 12.15 en 14.15 uur. Maar doe gerust mee! Een jury kent prijzen toe.

Floral Fashion Show

Laat je overweldigen door bloemen, muziek en mode tijdens de vermaarde Floral Fashion Show. Hier vliegen de ooh's en wauw's in het rond. Liefst 12 floral designers tonen hun mooiste bloemenjurk, in een show onder regie van Inge Quint.

Pop-Up Markt

De Pop-Up Markt voert je langs tientallen kraampjes met de mooiste koopwaar. Van juweeltjes & textiel over home decoratie & groenmateriaal.

Food & Drinks

Van een smakelijk driegangenmenu tot een lekker vieruurtje. Voor de snoepers is er onderweg zoete vruchtencocktail. Of zwicht jij voor hartige kaneelkoek? Je hebt de bars en foodtrucks voor het uitkiezen.

Demonstraties

Hoe ontstaan zo'n magische bloemencreaties? Experts lichten een tip van de sluier tijdens leerrijke demonstraties bloemstyling.
Schuiven naar boven